Create

Inspect

Factor Zero Gravity

Met meer dan negen jaar vliegervaring durven wij ons met recht experts te noemen. Wij weten zeker dat we alles van drones weten. En dat niet alleen: wij weten hoe drones dé oplossing kunnen zijn binnen de technologie, maar ook hoe we drones gebruiken voor spetterende creaties en effectieve presentaties. Wij zijn zoals ze dat noemen veelzijdige specialisten: alleskunners. Wij laten dat veel liever zien dan dat we dat hier zeggen. Het bewijs ligt in de beelden.

Internationale
vluchten

Internationale
vluchten

Drones vliegen grenzeloos. We begroeten onze klanten daarom wereldwijd. Zo vlogen we binnen Europa al in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Schotland, Noorwegen en Zwitserland. En natuurijk niet te vergeten op een groot aantal projecten in Hollandse luchten.

Meer weten? Neem contact op

Maak kennis
met ons team

Boris Guntenaar

Co-founder | CEO & Pilot

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was een professioneel fotograaf en leerde mij al vroeg alles door een lens te zien omdat je dan pas echt kijkt. Van hem heb ik mijn voorliefde voor tegenlicht gekregen! Ik ben opgeleid tot accountant. Ik ben dus gek op cijfertjes en heb een innige relatie met mijn agenda en planningen.
Ik laat de drones graag hoog in de lucht gaan, maar blijf zelf met beide benen op de grond.
Om mijn droom van een kantoor op de bovenste verdieping van een wolkenkrabber te vervullen, moet ik eerst mijn hoogtevrees overwinnen. Mijn grootste passie is mijn onderneming: daar doe ik alles voor!

Robbert Kuijper

Co-founder | CTO & Pilot

Tot het uiterste gaan om mijn passie te volgen, dat is waar ik voor sta! In 2017 vond ik mezelf ineens op de bank van een luchtvaartarts die met een hamertje op mijn knie sloeg. Ik vroeg me af waar ik in godsnaam aan begonnen was: ik vloog toch met drones en niet een 747? Risico’s nemen is onderdeel van het vak! Soms moet je je grenzen verleggen om hét beeld te maken. In 2018 vloog ik voor een reisbureau in Zwitersland. Ik moest vanaf de grond toezien hoe een roofvogel mijn drone tot prooi rekende. De drone stortte in een ravijn en de havik vloog vrolijk door. Dertig minuten later vloog drone nummer twee de lucht in om de vlucht te voltooien: the show must go on!

John Keller

CFO

Als CFO ben ik betrokken sinds de start van Zero Gravity Drone. Hierbij ben ik algemeen verantwoordelijk voor de financiële functie in de ruimste zin, inclusief strategische business planning, rapportages, prognoses en belastingen. Een sparringpartners voor de gedreven heren die vol passie de drone industrie in zijn gevlogen. Ik ondersteun het bedrijf tijdens verschillende strategische fases variërend van focus op omzetgroei tot focus op bottomline en OCF. Betrokken bij de onderneming en zorg met een doeltreffende aanpak dat de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Louis Dell

Senior Advisor

Als executive counselor & coach begeleid ik directieleden, managers en high potentials in het versterken van hun natuurlijk leiderschap. Naast kennis uit studies in sociale psychologie, business administration, marketing en Transactionele Analyse kan ik mijn werk en levenservaring/wijsheid aanbieden.
Ik focus op wat mensen echt beweegt, motiveert en inspireert. Terug naar de kern. Patronen doorbreken.
Ik help bij het verwijderen van belemmeringen, moedig mensen aan om bewust doelen te stellen en keuzes te maken. Bevorder effectief gedrag. Weten wat je wil en krijgen wat je wil.

Sinds 1995 ben ik student in de Ridhwan-school van Hamid Almaas & volg retraites van Daniel Brown / Indo-Tibetaanse Budhist-meditatie.

back to top

Ready for take off?

We zijn klaar om voor je op te stijgen.